Навръх ЧРД на щерка им: Огромно щастие в дома на Мариана Попова и Плачков!

Навръх ЧРД на щерка им: Огромно щастие в дома на Мариана Попова и Плачков!
5 (100%) 1 vote

Мариана Попова и Веселин Плачков щастливи заедно!

Дъщерята на актьора Веселин Плачков и певицата Мариана Попова проходи навръх рождения си ден. Това споделиха щастливите родители в социалните мрежи.

Мариана Попова

Мариана Попова и Веселин Плачков на седмото небе

„Кати проходи на рождения си ден. Празник у дома”, гласи текстът под фотоса запечатал първите крачки на момиченцето, пише вестник „Телеграф”.

Екатерина се роди точно преди една година. По същото време актьорът участваше във „Вип Брадър”, но с разрешение на продуцентите успя да напусне Къщата. Днес той успешно съчетава бащинските си задължения с професионалните си ангажименти.

Припомняме, че преди време Плачков призна, че няма време да се ожени за половинката си. „С Мариана сме дълго време заедно. Говорим си да вдигнем сватба, но все не ни остава време. Заети сме и няма кога да се случи това. Със сигурност ще има церемония, но няма да е скоро“.

Той и Мариана Попова се сгодиха през март миналата година. Всички очакваха няколко месеца по-късно да отидат до олтара, но това не се случи. А и актьорът прие да играе в новия сериал „Пътят на честта“.

Там той е в ролята на безскрупулния и манипулативен бизнесмен Киро Християнина. „Трудно се играе такава роля. Получих я, след като се явих на кастинг. Имах и други предложения, но избрах да работя с този екип. Познавам се с повече хора в него и е приятно. За пръв път играя в сериал.

Това е нещо ново за мен и реших да се отдам максимално на едно нещо. Затова не дадох положителен отговор на останалите запитвания към мен“, каза Плачков пред вестник „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар