Бомба: Красивата сестра на Саня Борисова влиза във „Фермата“!

Бомба: Красивата сестра на Саня Борисова влиза във „Фермата“!
5 (100%) 1 vote

Сестрата на Саня Борисова се превръща в неин защитник във „Фермата“!

Манекенка става звезда във „Фермата”. Сестрата на актрисата Саня Борисова – Ирена, изненадващо влезе в шоуто, но само отдалеч. Въпреки това обаче предизвика фурор сред зрителите.

Саня Борисова

Сестрата на актрисата Саня Борисова е една от големите изненади в риалити формата

Атрактивната красавица ще бъде герой в следващите епизоди само на видео. Тя записа специално послание за сестра си от Дубай, където живее и работи вече 15 години, пише вестник „България днес”.

Красивата Ирена е модел по професия и дори е била лице на корицата на „Вог”. Видеото с нейно участие има за цел да подкрепи Саня в предстоящия й дуел в предаването.

Припомняме, че десетина дни след старта на „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова официално бе титулувана за най-мързеливия участник в отбора на чорбаджиите.

Силното чувство за справедливост и гнева на водещия на „Бащино огнище“ Шопски се стовариха върху Борисова още в ден трети, кагато той й заяви, че прекарва повече време пред огледалото, отколкото в стопанството.

Въпреки бавния темп, с който се научи да реди плочки и да измазва стени като ратай, бившата съпруга на режисьора Ники Илиев показа добри качества зад печката и обядите й бяха приветствани топло от всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар