Щерката на Анелия доказва, че не е празноглава кукла! (виж тук)

Щерката на Анелия доказва, че не е празноглава кукла! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Анелия е решила да докаже, че не е празноглава кукла!

Далеч от сцената вижда бъдещето си дъщерята на Анелия – Ивон Динева. Въпреки че има уникален глас, наследницата на Коко Динев и певицата, планира да посвети живота си на съвсем друго поприще.

Анелия

Щерката на Анелия и Коко Динев искала да става лекарка

Тийнейджърката е изключително амбициозна и отсега се е насочила към лекарската професия. Самата Ивон признава, че макар още да е едва на 16 години, вече има план. И планира да следва медицина, пише вестник „България днес“.

Визията на девойката съвсем не навява подобна професионална насоченост, но Ивон е категорична, че иска да докаже, че всички красиви момичета са празноглави.

Дъщерята на Коко Динев редовно отнася критики заради силно напомпаните си устни и поведението на кифла. И очевидно е решила да докаже на всички, че не разчита само на грим и младост, за да успее в живота.

Преди време медиите писаха, че Ивон, която стана на 15 години малко преди Нова година, вече имала личен гримьор, когото викала винаги преди дискотека (поне два пъти седмично).

Той й лепял изкуствени мисли, слагал й основа за грим като на възрастна жена, полагал сенки, руж и всички други екстри. Едно гримиране струвало над стотачка. Пари, които Анелия вадела от джоба си, само и само щерката да е доволна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар