Меган и Хари заведоха бебе Арчи в Африка (Двойката посещава най-опасните райони )

Гласувайте за статията

10-дневното турне на Меган и Хари стартира, двамата заведоха бебе Арчи в Африка

Меган и Хари сбъднаха мечтата си да покажат на сина си Арчи Африка. Едва на 4 месеца бебето пътува с двамата си родители в една от най-опасните държави в света — Южна Африка. Страната е разкъсвана от убийства, престъпност и грабежи. Това обаче не попречи на съпрузите да вземат решение да вземат сина си със себе си.

Малчуганът бе видян от пресата и посрещачите, когато двойката пристигна на ВИП — терминала с търговски полет от Британия. Принцът и съпругата му не се възползваха от частен самолет, въпреки че този път имат това право.

Обиколката на двойката започва в Кейптаун, като двамата ще посетят един от най-опасните квартали в града. Районът неслучайно е наричан „столица на убийствата“. Тук убиват по един човек на всеки 206 души годишно.

Специално за посещението на кралските особи са ангажирани и военни, които да ги охраняват.

Принцът и съпругата му обаче няма вземат бебето си на най-опасната част от обиколката си. То ще бъде поверено на бавачка и ще остане на сигурно място, като ще ги придружава само на по-безопасни места.

Първа спирка от обиколката на съпрузите е селището Нянга, където проблемите със СПИН и високата безработица огромен проблем.

По време на пътуването си Хари ще направи обиколка на Ботсвана, Ангола и Малави, но ще бъде сам. Семейството му най-вероятно ще остане в семейната къща на рода Спенсър в Африка, където самите Уилям и Хари често гостували като по-малки.

Меган и Хари показаха бебе Арчи в Африка сн. Инстаграм

Меган и Хари показаха бебе Арчи в Африка сн. Инстаграм

Мерките за безопасност на Меган и Арчи са изключително високи. И въпреки че първоначално бе планирано двойката да посети заедно останалите африкански държави, след това програмата е променена. Идеята, че Меган и синът му могат да се окажат жертви на атака или на заговор накарала принца да промени плановете си. И да ограничи визитите на близките си докато обикаля по-опасните места в Африка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#NEWS Prince Harry, Duchess Meghan, and Baby Archie arriving in Cape Town early this morning! ❤️ . . . #royaltoursouthafrica #princeharry #meghanmarkle #archie #royalfamily #sussexroyal

Публикация, споделена от Royal_Kids (@royal_kiddos) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар