Джулиана Гани: Чак такава сензация не искам – да раждам на сцената! (Какво още разкри след „Маскираният певец“?)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани с нови разкрития за „Маскираният певец“

Джулиана Гани направи сензационно разкритие след края на поредния епизод от „Маскираният певец“. Тя се представи с маската на Коконата, но панелът в предаването и зрителите много бързо я разпознаха.

Днес Джулиана гостува в „Здравей, България“, където разкри как се чувствала на сцената на шоуто. Гани заяви, че е очаквала да я разпознаят много бързо, още на първи, втори лайф, както и стана. „Височината ми, краката ми, гласът ми са доста специфични и очаквах да ме разкрият в един от първите лайфове. Бях с нагласата, че няма да успея да се скрия под костюма. Чак такава сензация не искам – да раждам на сцената“, сподели Джули в студиото на „Здравей, България“ тази сутрин. Припомняме ви, че в края на шоуто тя призна, че е бременна в седми месец и с Илия Найденов очакват първото си дете само след два месеца.

Гани признава, че не тя си е избирала костюма, с който излезе на сцената на „Маскираният певец“. „Нямаме право да си избираме костюмите в шоуто. Каквото те преценят, че ще ни скрие най-добре, това е. По време на изпълнението абсолютно нищо не се вижда, затова имаме охрани от двете страни. Водят ни хора, защото буквално сме като слепци. Нямаме периферия на маската, виждаме само напред и то много оскъдно“, разкрива Джулиана, пише nova.bg.

„Когато свърши изпълнението, телефонът ми беше гръмнал. И страшно много хора ми звъняха, даже един от първите беше Гъмов и казва: „Джули, аз съм сигурен, че това си ти!“. Но аз веднага отричам: „Глупости! Няма такова нещо. Аз съм вкъщи и с мъжа ми гледаме предаването“. Обаче да обясня на мъжа ми беше по-трудно.

Джулиана Гани убедена, че ще я познаят от първия лайф сн. nova.bg

Джулиана Гани убедена, че ще я познаят от първия лайф сн. nova.bg

Но лятото мина и аз имам доста ангажименти – снимки, рекламни кампании, ходя на гримове и прически през деня. Обаче сега ми се наложи да ходя вечерта. И това беше любопитното. Казвах му, че снимките са рано сутрин, защото ходех на вокален педагог и трябва от вечерта да се приготвя с гримове и прически. Общо взето едно страхотно алиби за една бременна жена“, признава още Джулиана Гани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар