Депутат влиза в „Откраднат живот“

Гласувайте за статията
Евгени Будинов играе ролята на д-р Петмезов в сериала „Откраднат живот“

След като през лятото лично премиерът Бойко Борисов се разходи из снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“, сега продукцията може да се похвали с истински депутат в своя актьорски състав – пише в. „Уикенд“. Това е Евгени Будинов, който освен актьор в доста театрални постановки, се изявява и като народен представител от ГЕРБ.

В лекарската драма пък Будинов влиза в ролята на д-р Петмезов. Актьорът сподели, че да участва в „Откраднат живот“, е било негова мечта.
„Истината е, че това е нещо мащабно – работим в огромна болница, която съдържа всичко необходимо за такава среда в реалния живот. За мен е предизвикателство, защото обикновено ме търсят за по-комедийни роли, а тук образът е драматичен. Д-р Петмезов е гастроентеролог – възпитан и етичен мъж, който много добре се разбира с жените“ – разказва Будинов за своя герой.

Че именно депутатът ще е един от новите актьори в продукцията, стана ясно още на старта на новия, осми поред сезон. Той бе представен на премиерата на първия епизод рамо до рамо с любимците на публиката актьорите Александър Алексиев и Димо Алексиев. В новия сезон изненадващо става ясно, че двамата Алексиеви са кръвни братя в докторската сага.

Будинов в ролята на д-р Петмезов

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар