Маринела Арабаджиева с опасност за живота

Маринела Арабаджиева с опасност за живота
5 (100%) 1 vote

Маринела Арабаджиева с тежък здравословен проблем

Маринела Арабаджиева страда от тежък здравословен проблем. От екипа на бизнесдамата съобщават, че тя е диагностицирана с хипертония от втора степен. Спиране на функциите на важни органи и колабиране са честите последици от заболяването.

Специализираният наказателен съд промени мярката на Арабаджиева след като адвокатите й представиха солидни доказателства за нейното влошено здравословно състояние. Тъй като на делото са били разисквани подробности около физическото здраве на Маринела Арабаджиева, адвокатите й пожелаха то да бъде гледано при закрити врата. Магистратите уважиха искането им.

Медиците от болницата към затвора са издали категорично становище, че не могат да положат адекватни грижи за задържаната и животът й е в риск.

В края на месец юли прокурорът, наблюдаващ делото, разпореди Маринела Арабаджиева да бъде настанена за лечение в болница „Лозенец“. Но тя категорично отказала. Доводите на задържаната са свързани с нехуманното отношение към нея по време на предишния й престой в болничното заведение. Тя споделя, че е била буквално окована към леглото с белезници и това е възпрепятствало нормалното провеждане на назначената й терапия.

Маринела Арабаджиева излезе под домашен арест. Магистратите взеха това решение по време на последното съдебно заседание, което се състоя преди дни. Тогава единствено бе съобщено, че промяната в мярката се налага заради влошеното здравословно състояние на Арабаджиева, но не бяха разкрити подробности, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар