Вижте колко ще прибере Алекс Сърчаджиева от „Игри на волята“

Вижте колко ще прибере Алекс Сърчаджиева от „Игри на волята“
5 (100%) 1 vote

Ето колко ще прибере Алекс Сърчаджиева от „Игри на волята“

Победителят в приключенското шоу „Игри на волята” не е единственият, който ще си тръгне със солиден хонорар. Запознати разкриват, че водещата Алекс Сърчаджиева също ще прибере солидна сума от формата. Тя вече е добавила към банковата си сметка 40 000 лв – това е хонорарът й за участието в проекта. Тя настоявала да получи сумата в аванс и продуцентите са съобразили с нейното желание, научи HotArena.

Актрисата, която през зимата преживя драматичната загуба на съпруга си Иван Ласкин, получила всичките си дължими заплати много преди старта на шоуто в ефир. Още през юни в сметката й постъпила желаната сума.

Нико Тупарев направил голям жест към Сърчаджиева, като я поканил да бъде водеща на най-новия му проект. Той приел всички условия на почернената Алекс с надеждата, че по този начин ще й помогне да си стъпи на краката след загубата на Иван. От обкръжението на Алекс споделят, че след финала на последния сезон на „ВИП Брадър” тя разчитала единствено на заплатата от театъра, която никак не е голяма.

„Аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората. Това е кошмар, от който искам да се събудя, искам той да е до мен. Мъчно ми е, че дъщеря ни ще расте без таткото, към когото бе много привързана и когото много обича“, проплака Сърчаджиева седмици след загубата на съпруга си, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар