Наталия Гуркова: Харесвам живота си

Наталия Гуркова: Харесвам живота си
5 (100%) 1 vote

Овдовялата Наталия Гуркова проговори в телевизионен ефир

Една от най-красивите ни миски Наталия Гуркова и нейната дъщеря Джорджия Михалевич застанаха пред камерите в предаването Ива Софиянска – Божкова и проговориха за миговете, прекарани заедно и за изненадите на живота.

„Мисля, че съм от толерантните майки, които не настояват децата им да се развиват в желаната от тях сфера. Човек трябва да следва мечтите си и да обича това, което прави, за да бъде успешен и щастлив. Това е формулата на успеха”, заяви Наталия Гуркова.

Тя допълни, че е от най-взискателните родители, но държи нейните деца да бъдат добри хора. „Трябва да бъдат добре възпитани. Ще се постарая да ги образовам, както трябва. Оттук нататък животът е в техните ръце”, допълва овдовялата миска.

Въпреки нещастията, които я сполетяха, тя е категорична, че харесва живота си. Наталия Гуркова споделя, че ако има възможността да избира, отново би избрала този живот.

Тя е категорична, че трудните мигове са уроци за нея. На това учи и децата си. Почернената миска обяснява на наследниците си, че трябва д се справят с трудностите, тъй като те са част от живота.

Но въпреки преживяното тя не губи надежда и е убедена, че най-доброто предстои, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар