Меган и Хари разкриха кръстницата на Арчи (Падна най-пазената тайна на семейството)

Меган и Хари разкриха кръстницата на Арчи (Падна най-пазената тайна на семейството)
4 (80%) 1 vote

Меган и Хари най-накрая разкриха кой е кръстник на Арчи

Меган и Хари най-после разкриха кой е кръстник на бебето им. Кралската двойка отказа да сподели подробности относно кръщенето на сина си, с мотива, че бебето не е наследник на короната.

За съжаление на съпрузите обаче, нищо не остава скрито — покрито.

Преди дни кралската биографка Кейти Никълс оповести подробности около кръстниците. Оказа се, че за големия ден е била поканена една от близките приятелки на Меган — пиарката Изабел Мей.

Пиарката сама настояла да се запази самоличността й в тайна. Тя не е публична личност и по тази причина не искала да привлича излишно внимание към себе си.

Меган и Изабел се запознали покрай общия си приятел Маркъс Андерсън, който събрал и херцогинята с принц Хари. Извори от двореца разкриват, че на Меган и Изабел не им трябвало много време, за да станат приятелки, пише „Дейли мейл“.

„Тя помогна на Меган да се адаптира към живота в Лондон, след като се премести от Канада. Беше й голяма подкрепа“, казва още източникът, който допълва, че двете се държали съвсем като нормални момичета. И дори се подкрепяли една друга, като прекарвали много време заедно.

Меган и Хари разкриха един от кръстниците на Арчи сн. Инстаграм

Меган и Хари разкриха един от кръстниците на Арчи сн. Инстаграм

Иначе херцогинята държеше да запази в тайна имената на кръстниците на бебето. Въпреки това се спекулира, че Кейт и Уилям са едни от кръстниците, както и Джордж и Амал Клуни. Актьорът категорично отричаше това да е истина, но се смята, че е напълно възможно да е бил сред поканените за кръщенето на бебето. Кой обаче е шестият кръстник остава в тайна. Въпреки това се смята, че може да е някой от приятелите на Хари, с които той дружи отдавна. Или някоя от двете му лели. Сестрите на Даяна също бяха поканени на кръщенето и се оказаха единствени от фамилията Спенсър, които получиха покани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар