Дженифър Анистън жертва на тормоз в Холивуд (Обиждали актрисата, че е дебела)

Гласувайте за статията

Суперзвездата Дженифър Анистън се оказа обект на тормоз в Холивуд

Суперзвездата Дженифър Анистън се оказа обект на тормоз в Холивуд. Известната актриса била наричана дебела и дори принуждавана да гладува, за да получи роли. Това разкрива авторът на книгата за звездите от „Приятели“ Саул Астерлиц. 25 години след старта на сериала, той пише книга за семейството и разкрива подробности за живота им.

Книгата разкрива редица неизвестни детайли за сериала и онова, което се е случвало зад камерите. Саул пише, че актрисата постоянно била тормозена да отслабне и дори я наричали дебела.

„Да си жена в Холивуд е голямо изпитание. Дженифър трябваше да отслабне с 13 килограма, за да остане в Холивуд. Лос Анджелис не е добро място за живеене за една млада актриса.
Тук е много тежко да бъдеш жена“, казва още той.

„Дженифър всъщност не беше дебела. Всички оставаха очаровани от нея. Тя беше красива, хубава и запленяваше хората около себе си. Но се виждаше също и че камерата й слага немалко килограми отгоре. Именно тогава всички започнаха да говорят, че е твърде дебела. И дори не искаха да й дават роли.“, разкрива той.

Дълго време Анистън се съпротивлявала на идеята, че трябва да отслабне. Актрисата била категорична, че няма да позволи да променят външния й вид заради роля. Но в крайна сметка се принудила да приеме, че ще й се наложи. Още повече, ако искала да остане в киното и да се бори за успех.
„Големите зверове“ искаха от нея да свали поне 10 килограма. Караха я на срещите да носи боди“, казва още авторът на книгата.

В крайна сметка звездата успяла да пробие в киното. И днес е една от най-големите звезди на Холивуд.

Дженифър Анистън била обект на тормоз в Холивуд сн. Уикипедия

Дженифър Анистън била обект на тормоз в Холивуд сн. Уикипедия

След три неуспешни брака и три развода, Джен обаче изглежда щастлива и се радва на живота. Нещо повече — звездата продължава да е в прекрасни отношения с колегите си от приятели и е категорична, че е по-щастлива от когато и да било.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар