Деси Радева на почивка без президента

Гласувайте за статията

Деси Радева си спретна малко бягство от съпруга си

Деси Радева си спретна кратко бягство от съпруга си. Първата дама забегна в Унгария, узна „Ретро“. Тя е в компанията на сина си Страхил, който е плод на любовта й с червения депутат Георги Свиленски, пише ПИК, позовавайки се на изданието.

Причината за пътуването им зад граница е рок концерт на любимата им английска група „Мюз“. За музикалните предпочитания на президентшата стана ясно, откакто тя попадна под светлините на прожекторите. Деси Радева редовно поздравява приятелите си в мрежата с рок парчета.

В първото си интервю тя дори побърза да разкрие, че не Румен Радев, а фронтменът на „Уайтснейк“ е нейната първа любов.

Първата дама решила да изненада сина си и купила билет за концерта на любимците им. Остава загадка защо Румен Радев не я придружава. Вероятно професионалните му ангажименти са причината за това.

Деси Радева прави всичко възможно да прекарва повече време със сина си. Той учи в престижен американски университет. Страхил обикновено се прибира в България по време на лятната ваканция и за коледните празници. По традиция, когато е в България, той прекарва по-голямата част от времето си със своите близки, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар