Гинка Кесякова сияе след раздялата с Румен Радев

Гинка Кесякова сияе след раздялата с Румен Радев
5 (100%) 1 vote

Бившата съпруга на президента Румен Радев – очарователната Гинка Кесякова, е в страхотна форма

Банкерката Гинка Кесякова, която е бивша съпруга на Румен Радев, изглежда досущ като манекенка, видяха фоторепортерите на “Ретро”. Очарователната дама винаги е изглеждала перфектно, но сега изглежда още по-вталена и младолика.

Известно е, че тя залага на редовни тренировки и природосъобразно хранене. Гинка е почитателка на сутрешния джогинг. Обича походите в планината и си пада по екстремното колоездене. Тя разполага с велосипед за професионалисти и специализирана екипировка.

През зимата не пропуска възможността за спускане по пистите. В любов към спорта тя възпитава и наследниците си. Синът й Георги тренира футбол и има амбиции за развитие в тази сфера, а дъщерята на Гинка – Дарина практикува гмуркане. Но тя има друга голяма страст – театъра.

Преди време Гинка се подложи на козметични интервенции за заличаване на бръчките по челото. Заради новата си любовна тръпка тя прибягнала и до изключително актуалните филъри, с които освежила кожата си. Резултатът вече е налице – сега бившата съпруга на президента изглежда с поне 10 години по-млада.

“Напоследък Гинка буквално е разцъфнала. Очевидно е превъзмогнала раздялата с бившия си мъж, не спира да се забавлява и личният живот й носи удовлетворение”, коментират хора от обкръжението на банкерката, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар