Дъщерята на Шабан Шаулич разкри най-големите тайни на семейството

Дъщерята на Шабан Шаулич разкри най-големите тайни на семейството
3.2 (64%) 5 votes

Дъщерята на Шабан Шаулич проговори след семейната трагедия

Дъщерята на Шабан Шаулич проговори след семейната трагедия. Илда Шаулич — единствена дъщеря на големия изпълнител, за първи път проговори за семейните драми и проблеми. Оказа се, че не е лесно да си дете на големия певец. Но е още по-трудно да живееш с него.

„Бих дала орден на майка си, след всичко, което изтърпя. Много обичах баща си, но той наистина беше труден човек“, казва Илда.

Тя разкрива, че бракът на баща й Шабан Шаулич и майка й Гордана Шаулич, не е бил лесен.
„Веднъж му казах, че е прекрасен баща, но не бих издържала с него и две минути. Разсърди ми се, не искаше да ми говори. Докато един ден майка ми ми каза „С него ми беше трудно, но без него ми е още по-тежко“. На майка ми бих й дала орден след всичко, което преживя. Много ни липсва“, казва Илда в интервю за „Магазин ин“.

Признанията на Илда Шаулич идват след смъртта на певеца, който загина в катастрофа в Германия. Той бе блъснат от неизвестен шофьор, докато пътувал към летището, за да се върне у дома си.

Илда Шаулич обаче предпочете да запази мълчание за извънбрачния син на баща си.

Както е известно, няколко седмици след смъртта на Шаулич се разбра, че той е имал незаконен син в САЩ. Изпълнителят никога не е подозирал за неговото съществуване. Младежът се самоуби преди няколко дни, като оставил предсмъртно писмо до изпълнителя. Така и не стана ясно какви мотиви са го подтикнали да посегне на живота си.

Семейството на Шабан Шаулич се оказа доста объркано сн. Инстаграм

Семейството на Шабан Шаулич се оказа доста объркано сн. Инстаграм

Според спекулациите момчето е имало нелечимо заболяване, вследствие, на което е решило само да си отнеме живота. Други смятат, че е резултат от депресия или нещастна любов. Така или иначе новината смути семейството на сръбската звезда. Близките му бяха смаяни от разкритията и отказаха каквито и да е коментари по въпроса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар