Саня Борисова с драматична загуба във „Фермата“

Саня Борисова с драматична загуба във „Фермата“
5 (100%) 1 vote

Саня Борисова преживява драматична загуба

Въпреки впечатляващия си първоначален резултат от първия женски дуел в риалитито „Фермата: Нов свят“, Саня Борисова загуби битката с учителката Маргарита. Актрисата водеше убедително. До средата на битките тя изненада съотборниците си чорбаджии, проявявайки грация, ловкост и завиден фокус. Всичко това е резултат от заниманията на красавицата с китайското бойно изкуство тай чи.

Предизвикателството, с което Саня не успя да се справи и я събори по пътя към победата, бе „Редене на думи“. В него по-ловка в изписването на изречение със завързани очи се оказа състезателката Маргарирата, която е от отбора на сиромасите. Детската учителка си осигури победата с по-добро време във финалната игра „Царевица и кула“, която  се оказа решаваща. Саня не повярва на резултата и остана неприятно изненадана.

Сиромасите побързаха да прегърнат своя шампион, а през това актрисата плачеше, напускайки „Фермата“.

Победителката получи вино, което водещият Андрей Арнаудов тества предварително, преди да й връчи.

„Не бях достатъчно подготвена, смятам, че можех повече. Един ден за мен се равняваше на минимум 10 отвън, имам чувството, че съм тук от 4 месеца. Обичам отбора си и исках да остана по-дълго, за да се доопознаем, но така е било писано“, сподели на тръгване разстроената Саня Борисова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар