Новият на Златка Димитрова трупа пачки от връзката си с нея

Новият на Златка Димитрова трупа пачки от връзката си с нея
5 (100%) 1 vote

Преди Златка Димитрова да започне връзка с Кирил Танев, никой не беше чувал за него

Златка Димитрова се оказа трамплин за новата си изгора. Преди тя да зареже бащата на сина си и да започне връзка с Кирил Танев, никой не знаеше кой е той. Към днешна дата ситуацията е различна и благодарение на популярността на плеймейтката, клиентите на инструктора Киро значително са се увеличили.

Близки до плеймейтката издават, че настоящият й любим доста умело използва ситуацията. Той дори вече пуска платени реклами във Фейсбук и благодарение на тях и лика на любимата си продава успешно спортните си режими, видя HotArena.

„За Кирил Злати се оказа успешен ракетоносител. Не знам колко са силни чувствата му, но определено връзката му с нея му носи добри дивиденти“, коментират запознати.

Доскоро плеймейтката криеше новото си гадже. Тя дори се дразнеше на подмятанията, че той е обикновен фитнес инструктор. Двамата се запознали във фитнеса и първоначално ги свързвала единствено общата им страст към спорта. Но постепенно между тях започнали да прехвърчат искри и двамата се сближили.

Тогава Златка вече била разделена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал най-подходящият за нея, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар