Щерката на Глория мами с фотошоп (ФОТО)

Щерката на Глория мами с фотошоп (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Фотошоп и подобните приложенията на мобилните телефони се оказаха любими и на щерката на Глория

Мобилните приложения и фотошоп придобиха особена мощност, след като са способни да преместят цели морета, само и само родните звезди да изглеждат в перфектна форма. До този трик прибягва и щерката на Глория – Симона Загорова. От години младата дама води неравна борба с килограмите.

Последните снимки от морето, които сподели младата певица, тялото й изглежда простно перфектно – няма и следа от наедрелите й пищни форми.

HotArena констатира дефекти в снимката – морето и вълните около задните части на Симона изглеждат неестествено разкривени.

Изпълнителката е използвала популярно приложение на Google Play. То е специално създадено за по-пълните дами, които искат да изглеждат по-слаби на снимките си.

Симона Загорова далеч не е единственият редовен потребител на приложението. Много родни звезди също прибягват до него. Сред тях са Гери-Никол, Мария Илиева, Тита. Всички те го използват, за да прекрояват телата си и да изглеждат по-слаби. Но за тяхно огромно съжаление те не успяват да заблудят феновете и единствено стават обект на подигравки, заради видимите дефекти по снимките си, пише Хот арена.
Такъв е случаят и на Симона Загорова. С последните си снимки тя стана за смях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар