Хороскоп за 22 септември, неделя

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Днес ще внесете свеж полъх във връзката си. Разчупете рамките на всекидневието и направете нещо вълнуващо – отидете на място, където не сте били, разнообразете се и излезте с приятели.

Телец
Днес ще установите, че криете от света неудовлетворението си от дадена ситуация. До каквото и прозрение да стигнете, важното е да сте искрени със самите себе си, защото така ще откриете своята пътеводна светлина.

Близнаци
Днес нищо няма да ви попречи да споделите какво чувствате, мислите и очаквате от околните. Трудно е обаче да се каже дали желанията ви ще бъдат удовлетворени.

Рак
Днес ще поработите усилено за постигането на някаква цел. Положителните събития ще са свързани със семейството. Може да ви дойдат гости, вие да отидете на гости или да получите подкрепа от близък роднина.

Лъв
Използвайте деня, за да приключите стари дела. Има риск да бъдете обсебени до такава степен от себе си и от собствените си желания, че да пренебрегнете хората около вас.

Дева
Дори да смятате, че сте намерили решение на определени проблеми в любовта и връзките, сега ще разберете, че това съвсем не е така. Вероятно ще се наложи да потвърдите някакво решение, което вече сте взели, или да доизясните спорен въпрос.

Везни
Харизмата ви ще бъде силна и ще въздействате на околните. Това ще ви помогне не само в личния, но и в професионалния живот. Ако изпитвате нужда да ви бъде оказана подкрепа, сега е моментът да я поискате.

Скорпион
Дори да се появят някои проблеми от миналото, това не е повод да се отчайвате или да се връщате назад, а да довършите започнатото, да затворите някаква страница или да направите преоценка на поведението си и да го коригирате.

Стрелец
Разкъсването между личните и професионалните ангажименти ще ви изтощи и ще ви попречи да се съсредоточите върху най-важното. Затова ще е по-добре да се откажете от големите очаквания и да слезете на земята.

Козирог
Днес не се насилвайте да се ангажирате с конкретно решение или с позиция. Съсредоточете се само върху реализацията на онова, което зависи от вас.

Водолей
Днес прекарайте известно време в усамотение – това ще ви помогне за следващите дни в отношенията с околните. Общуването ще ви достави удоволствие, а и ще може да разчитате на подкрепа от страна на приятели.

Риби
Днес е добре да се освободите от всичко, което ви затормозява. За някои от вас следващите дни ще бъдат време на преосмисляне на взаимоотношенията с човек, който играе важна роля в живота ви.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар