Антон Хекимян лекува тежка депресия

Антон Хекимян лекува тежка депресия
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян лекува тежка депресия след драматичната раздяла, която преживя

Антон Хекимян лекува депресията си с ученията на Петър Дънов. Водещият на „Тази сутрин“ тръгна по стъпките на Учителя и спазва заръките му.

Още преди години той посетил святото за Дънов и последователите му място – Рилските езера и потърсил уединение там. Въпреки, че е последовател на учението, журналистът не участва във всеобщите чествания в Рила планина, които се провеждат ежегодно на Преображение Господне – 19 август.

Причината е, че той не желае да бъде разпознат сред тълпите от прииждащи дъновисти, между които ще бъде разпознат. Той се уединявал в района на Рилските езера винаги в началото на септември месец. Обикновено избирал компанията на близък приятел. На енергийното място Антон Хекимян задължително се появявал в бяло облекло, както повелява традицията на изповядващите дъновизма.

Тв водещият спазвал още една традиция –  собственоръчно издигал пирамиди от камъни.

През 2011 година той за пръв път посетил езерата.

Почивката си на Средиземноморието, Хекимян завърши отново с посещение на Рилските езера. За пореден път той отишъл там, за да се откъсне от депресивните мисли, които често са негово спътник през последните месеци.

Водещият е смазан, откакто научи, че голямата му любов Василена Гръбчева е пред сватба с популярния покрай благотворителните си инициативи млад лекар Асен Цеков, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар