Деси Банова с червен конец против уроки (Папарашко фото)

Деси Банова с червен конец против уроки (Папарашко фото)
5 (100%) 1 vote

Папараците на „България Днес“ щракнаха Деси Банова, докато обядва със своя приятелка

Папараци на „България днес“ снимаха Деси Банова по време на обяд с нейна приятелка. За срещата с дръжката си бившата синоптичка бе заложила на черна дантелена рокля.

Но впечатление направи не модерният й тоалет, а червеният конец против уроки, който висеше на ръката на Деси. Към него има украшение във формата на сърце. През цялото време, блондинката разговаряше с дружката си, докато похапваше фетучини. Впечатление направи, че Деси е угрижена, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

За кратко разговорът с дружката й бе прекъснат от телефонно обаждане. Госпожа Плевнелиева вдигна телефона без колебание. По мимките и стана ясно, че нещо я тревожи и тя е загрижена.

Пред ресторанта, в който тя се срещна с приятелката си, е паркиран злополучният автомобил. С него Деси Банова катастрофира миналата година. Но той вече напълно поправен.

Вероятно инцидентът на пътя е причината бившата синоптичка да сложи червен конец на ръката си. Откакто е съпруга на бившия президент тя трепери някой да развали щастието й. Очевидно и Деси вярва във влиянието на тъмните сили и е готова на всичко, за да се предпази от него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар