Ексклузивно! Джулиана Гани бременна в седми месец (Вижте още)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани е вторият отпаднал участник от „Маскираният певец“

Джулиана Гани е вторият участник в „Маскираният певец“, който отпадна от шоуто. Тя се появи в предаването като Коконата. Още от самото начало зрителите бяха категорични, че зад маската на Коконата се крие именно Джулка. Панелът също не остана по-назад и бързо разпозна Гани.

Според зрителите не само визитката, но и маниерите и говорът са издали Джулка, въпреки че съмнението винаги остава до самия край, докато участникът зад маската не се разкрие на финала на предаването.

Въпреки че се представи много добре в шоуто, Гани бе разпозната и трябваше да свали маската. А накрая на шоуто Джули разкри още една тайна, която е успяла да запази дълго време не само от близките си, но и от медиите, а именно, че е бременна. И то не просто е бременна, а вече е в седми месец.

Джулиана призна, че й е било много трудно да пази тайната, че участва в „Маскираният певец“ и да обясни на годеника си – Илиян Найденов къде ходи, особено в това състояние. Много често оправданията на  Джулка за поредното излизане от вкъщи били, че отива на процедури. Гани многократно е казвала, че държи на външния си вид и се подлага на различни процедури, за да го поддържа.

А през последните месеци на Джули й се е налагало да пази не една, а цели две тайни от всички – бременността си и участието си в „Маскираният певец“.

Зрителите обаче са доста наблюдателни щом са заподозрели, че Коконата е бременна, става ясно от техните коментари в социалната мрежа Фейсбук. Но е имало известни колебания, макар и малки, кой точно стои зад маската на Коконата. „То просто си личеше, че е бременна, но аз помислих за Златка Райкова“, пише фенка на шоуто.

Джулиана Гани бременна в седми месец сн. Фейсбук

Джулиана Гани бременна в седми месец сн. Фейсбук

Тази вечер Гани разкри за първи път, че с Илиян ще стават родители само след два месеца. Сега феновете се надяват, че тяхната любимка скоро ще сподели с тях и пола на бебето. Панелът в шоуто смело предположи, че Джули и Илиян очакват не едно, а цели две бебета. Те заложиха на близнаци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар