Ваня Джаферович: Присадих си коса! (Колко струва новата прическа на футболиста?)

Ваня Джаферович с коса за 4000 евро сн. Фейсбук
0

Ваня Джаферович разкри как е похарчил хонорарите от риалити форматите, в които е участвал

Ваня Джаферович разкри как се изхарчил хонорарите от различните формати, в които е участвал. Бившият футболист споделя, че парите отдавна са изхарчени. „Не мога да кажа, че е останало нещо. Парите са завъртени. Имам два фитнес салона в София – съдружник съм в тях. Жена ми Жени пък си отвори салон за красота със свои приятелки.

Влагали сме пари, за да сме независими, да разчитаме на собствен бизнес. 100 000 лева са чисти 90 000 след приспадането на данъците. Не са малко, но не са и чак толкова много. Когато участвах в „Сървайвър“, идеята беше да направя име и повечето хора да ме разпознават. Е, постигнах го. А пари се харчат – колкото повече имаш, толкова повече изразходваш“, споделя Ваня, пише „Уикенд“.

От няколко месеца Джаферович се радва и на нова прическа. Той си присади коса. „Изключително съм доволен. Това, че нямах коса навсякъде по главата, ми беше проблем. Като видях попфолк певеца Крум, който ми е приятел, го накарах да ме запознае с хората от клиниката. Минаха почти девет месеца и гъстотата и посоката на косъма при мен са много добре. Косата ми дава самочувствие“, разкрива Ваня.

Той споделя още, че процедурата не е болезнена. „Не е толкова болезнено, колкото си мислят хората. Заслужава си“, казва Джаферович и допълва, че не е платил нищо за интервенцията. „Не съм платил нито лев, идеята беше да рекламирам процедурата. Цената е 1500 за присадки и някъде около 4000 евро за всичко“, разкрива Ваня.

Ваня Джаферович с коса за 4000 евро сн. Фейсбук
Ваня Джаферович с коса за 4000 евро сн. Фейсбук

В момента той е част от коментаторите на „Игри на волята“. Джаферович приема поканата да бъде коментатор веднага, тъй като форматът е подобен на този, който е спечелил през 2014-та година – „Сървайвър“. Засега Ваня най-много харесва племето на траките. Според него обаче участниците в „Игри на волята“ не са достатъчно подготвени психически за това, което предстои.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.