Диана Димитрова с нови разкрития за „Откраднат живот“ (Вижте какво сподели екранната д-р Огнянова)

Гласувайте за статията

Диана Димитрова работи по трета детска книга

Диана Димитрова, по-известна на зрителите с ролята си на д-р Огнянова в „Откраднат живот“, разкри какво се случва с нейната героиня. Днес актрисата гостува в „Събуди се“, където разказа съкровени моменти от своя професионален и житейски път.

В момента Диана работи по трета детска книга. „Работя по трета детска книга „Омагьосаните“, която ще излезе преди Коледа, като вече имам създадена традиция да зарадвам децата преди празниците. Пиша за деца, но не използвам бебешки думи. Разказите са за възрастни. Смятам, че децата в днешно време разбират много повече от езика на възрастните“, споделя екранната д-р Огнянова.

Диана разкрива и какво предстои на героинята й в „Откраднат живот“ – д-р Огнянова. „Моята героиня е имала само няколко мъже в живота си, но свързани със сериозни и драматични истории. В новия сезон има един епизод на режисьора Яна Титова, който чакам с огромно нетърпение, в който много истини ще излязат наяве. Винаги проверявам как съм се справила актьорски в различните епизоди – анализирам къде и как бих могла да се справя още по-добре.

Много съм самокритична и постоянно си откривам грешки. Когато правиш нещо, което обичаш, няма как то да е само „маркиране“, но когато се превърне в рутина, човек трябва да поеме в друга посока“, казва актрисата, пише nova.bg.

Диана Димитрова разкри нови подробности за "Откраднат живот" сн. nova.bg

Диана Димитрова разкри нови подробности за „Откраднат живот“ сн. nova.bg

Диана говори също за каузите и засегнатите социални теми в „Откраднат живот“. „Сюжетната линия за осиновяването на бебето Диана продължава и в осми сезон. Наблюдаваме едно вкопчване в персонажа на Гергана и в моя в идеята да имат бебе. Диана се явява някакви спасение и за двете ни. Но не мога да ви кажа как ще продължи историята. В осми сезон д-р Огнянова се опитва да продължи напред, но усмивката й грее истински, само когато е в компанията на бебето Диана“, споделя Диана за своята героиня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар