Ирена Милянкова смени професията (Многодетната майка записа трето висше) Преглеждания: 1981

Ирена Милянкова става учителка сн. hotarena.net
0
Оценете този post

Ирена Милянкова смята да придобие поредната си професионална квалификация

Ирена Милянкова смята да придобие поредната си професионална квалификация. Многодетната майка, родила цели 6 деца за своите 33 години, се похвали преди дни, че отново ходи на училище. Забременялата на 14 години бивша манекенка може би има неизживян копнеж по чина и тебешира, защото това е трето поред висше образование, с което се захваща.

Докато е дундуркала многобройните си наследници, Ирена е сколасала да завърши Арт колеж по екранни изкуства в София. След това тя записва „Кино и телевизионна режисура“ в Нов български университет. Липсва публична информация дали е успяла да вземе диплома от последния си курс на обучение. Но тези дни Ирена започна отново да посещава учебни занятия.

Този път тя е студентка в Софийския университет, Факултет по науки за образованието и изкуствата, пише „Уикенд“. Справка на изданието показва, че в този факултет се изучават педагогически специалности. Той обаче е отделен от Педагогическия факултет. Така или иначе, Ирена Милянкова се е записала точно там.

Засега тя е не е оповестила публично коя специалност е избрала. Най-вероятно обаче ще я изучава задочно, защото учебните занятия за нея вече са започнали, а годината за редовните студенти все още не е открита.

Фактът, че вече е студентка, най-вероятно означава, че Ирена вече няма да участва в бизнеса с луксозни имоти на своя съпруг Никола Чолаков. Именно тази работа го събира с благоверната му манекенка, която вече му е родила две момиченца. Как Ирена ще намира време да учи, докато се грижи за двете си най-малки деца – на годинка и на три годинки – само тя си знае. Вероятно вече е наела жена, която да й помага в домашните задължения. Никола Чолаков също подкрепя с две ръце решението на съпругата си да продължава да се образова.

Ирена Милянкова става учителка сн. hotarena.net
Ирена Милянкова става учителка сн. hotarena.net

Според много хора идеята да стане учителка може би е най-добрата, хрумвала досега на Ирена във връзка с нейното кариерно развитие. С цели 6 деца тя със сигурност знае как да се оправя с малолетни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.