Слепият имитатор от „България търси талант“ живее в общежитие

Гласувайте за статията
Родителите ми виждат нормално – сподели Андриян Асенов, който спечели публика и жури в „България търси талант“

Незрящият Андриян Асенов предизвика истински фурор с появата си на кастингите на „България търси талант“ и вдигна на крака цялата публика в залата – пише в. „Уикенд“. 31-годишният имитатор провокира Славена Вътова да натисне златния бутон и да го изстреля директно на финала на шоуто. Така Андриян се пръварна в първия участник, получил привилегията да се бори за голямата награда, без да преминава през цедката на останалите кръгове – отбелязва изданието.

Слепият артист впечатли зрителите и журито със сполучливите си имитации на Тодор Колев, Слави Трифонов, Тодор Живков, Бойко Борисов и един от членовете на журито – Любен Дилов-син.
В момента той живее на общежитие в столицата. След триумфа си в „България търси талант“ и хилядите поздрави, които получил, Андриян не мигнал цяла нощ от вълнение и емоции.
„Исках го златния бутон, но не очаквах, че някой ще го натисне. И много благодаря на Славена, че ми се довери и ме изпрати на финал. Няма да я разочаровам – обещавам пред цяла България“ – сподели Андриян след триумфа си.

Той вече имал идея с какво отново ще вдигне публиката на крака на финала и се надява да грабне голямата награда от 50 хил. лева. А шансовете му не са никак малки… – коментира в заключение изданието.

Андриян има шанс да грабне голямата награда

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар