Пентагона потвърди: Наши военни имаха близки срещи с НЛО (Снимки + още разкрития)

Гласувайте за статията

Пентагона потвърди, военни от САЩ са имали близки срещи с НЛО

Пентагона официално потвърди, че американски военни са имали близки срещи с НЛО. Властите с огромна неохота признаха, че е имало такива събития. Новината бе оповестена в социалните мрежи, след като американските военноморски сили са потвърдили автентичността на видеоснимките, които направили техни пилоти през 2004 и 2015 години.

Военноморските сили на САЩ потвърдили, че на снимките са запечатани „неизвестни летящи обекти“, пише „Ню Йорк Таймс“. Пред изданието военните разкриват още, че не е трябвало тези снимки изобщо да виждат бял свят.

Кадрите обаче бяха пуснати във видеопорталите и предизвикаха лавина от коментари и теории на заговорите по повод на съществуването на извънземни. На клиповете се вижда две ситуации, в които военноморски капитани се срещат с неизвестните летящи субекти.

Единият случай е заснет през 2015 година, на източния бряг на САЩ. Снимките са направени от пилот на F-18. Другите два са заснети над Пасифика, недалеч от бреговете на Калифорния. На него е записан и разговор между пилотите на самолета, който отново е тип F-18. И на записа ясно се чува, че говорят за непознат обект.

Джоузеф Грейдишър, говорител на военноморските сили, заяви пред портала „Блек уолт“, че „армията обозначи тези снимки като неидентифицирани въздушни феномени“. Пентагонът от своя страна признали, че снимките не могат да се идентифицират и по никакъв начин не може да се обясни появата на странните обекти.

От ведомството допълват още, че снимките не е трябвало да излизат в публичното пространство. По думите им протоколът за тяхното разпространение обаче е бил спазен след това. През юни е бил уведомен сенатът във връзка със съществуването на кадрите и заснетите НЛО — обекти върху тях.

Американски военни от Пентагона потвърдиха, че НЛО съществува. сн. Туитър

Американски военни от Пентагона потвърдиха, че НЛО съществува. сн. Туитър

 


На 16 юни президентът Доналд Тръмп. потвърди, че е видял записите, но додаде още, че според него това не са извънземни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар