Честито! Никол Андонова роди момиче

Гласувайте за статията

Никол Андонова стана майка за втори път

Никол Андонова стана майка за втори път. Съпругата на бизнесмена Димитър Андонов роди дъщеричка. Още преди няколко седмици тя оповести пола на детето, а днес вече то е факт.

Момиченцето е второ дете за художничката и трето за бизнесмена. Той има една дъщеря и от първата си съпруга — Мария.

Иначе Никол Андонова е в прекрасни отношения и с певицата, и с дъщеря й. Малко известен факт е, че тя беше една от най-близките приятелки на певицата от детинство.

За мнозина бе голяма изненада, че след развода на Мария и Димитър Андонов, той започна да излиза с Никол. Слуховете гласяха, че се срещал с приятелката на певицата, за да я дразни, след като тя заби милионера Гущеров. В крайна сметка обаче хлътнал до уши по чаровната госпожица и след няколко години й предложи брак и я направи своя съпруга. Щастливата двойка има един син — Ивайло, който Марая обожава. А сега се сдобиха и с дъщеричка.

Що се отнася до Мария, тя най-накрая е в добри отношения с бащата на дъщеря си, с когото не си говореха с години. Певицата твърди, че се разбира отлично не само с него, но и със съпругата му. С която пак са приятелки и дори ходят семейно на екскурзии с децата.

Не такава идилия обаче цъфти между певицата и доскорошната й приятелка Светлана Василева. Блондинката не се колеба много-много, за да й отмъкне съпруга и след развода им почти веднага заживя с него.

Никол Андонова стана майка сн. Инстаграм

Никол Андонова стана майка сн. Инстаграм

Междувременно Никол Андонова се радва на пълна идилия с първия съпруг на певицата. Самата Мария също в момента има нова сърдечна тръпка. Не е ясно кой е новият мъж до изпълнителката, но се говори, че такъв със сигурност има. Още повече, че тя неведнъж е споделяла, че просто не може, без да се чувства обичана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар