Деми Мур с потресаващи разкрития за брака си с Аштън (За какво е мълчала години наред?)

Гласувайте за статията

Деми Мур с потресаващи разкрития за брака си с Аштън Къчър

Деми Мур направи потресаващи разкрития за брака си с Аштън Къчър. Холивудската звезда сподели, че е била жертва на изневери и то повече от веднъж. Нещо повече – след аборта, който прави от съпруга си в началото на връзката им, е била принудена да участва и в интимни забавления с други жени.

Известната актриса пише автобиографична книга – „Inside Out“ в която разкрива подробности за брака си.

Деми твърди, че Аштън й е изневерявал два пъти по време на 8-годишния им брак. Актьорът искал да „разнообрази“ личния им живот като експериментира с тройки в спалнята. Нещо, което актрисата никак не одобрила и дори отказала да участва.

Звездата обаче разказва от първо лице и кои са жените с които Аштън е спал по време на брака им. Това изненада мнозина, тъй като актрисата доскоро отказваше да говори по въпроса.

Звездите започнаха връзката си през 2003 година, а две години по-късно се ожениха. След разводът Аштън се върна при старата си любов – Мила Кунис, за която по-късно се ожени и дори доби две деца от нея.

Интересна подробност е, че двамата се виждаха още преди разводът му с Деми Мур да стане факт. Още по-любопитно в случая е, че той многократно бе засичан в караваната на актрисата. Никой обаче дори не заподозря, че има нещо повече помежду им, тъй като официално двамата бяха най-добри приятели. И тя даже го утешава след развода със съпругата му.

Деми Мур с нови разкрития за брака си с Аштън  Къчър сн. Уикипедия

Деми Мур с нови разкрития за брака си с Аштън Къчър сн. Уикипедия

Деми разказва в книгата си и за насилието, което претърпява като малка, както и че е загубила дете от Аштън. Двамата очаквали дъщеря, но в шестия месец актрисата пометнала. Именно след това започнали и изневерите му, както и отчуждаването между двамата. В книгата обаче звездата не си признава, че повече от година отлага развода, за да не си отмъсти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар