Меган Маркъл на среща с Иванка Тръмп в Рим

Може да бягаш от тях, но не можеш да се скриеш. Актрисата Меган Маркъл се убеди от първо лице в тази истина преди броени дни. Съпругата на принц Хари получи покана за сватбата на своя приятелка. Но по-забавното е, че сред гостите на младоженците бе и дъщерята на президента на САЩ - Иванка Тръмп. Двете дами така и не се срещнаха по време на официалната визита на Доналд Тръмп в Англия през есента. Херцогинята на Съсекс отказа да се види с президента на страната си, тъй като е в майчинство. Неофициално се твърдеше, че Меган не харесвала Тръмп и дори го наричала "шовинист". Съпругата на принц Хари не искала да има нищо общо с него, затова и отказала да се срещнат по време на официалното му гостуване в Англия. Отношението й накара Доналд да възкликне "Не знаех, че е толкова гадна", което вбеси и принц Хари. Той отказа всякакви контакти с американския държавен глава, но не можа да откаже компанията си на дъщеря му Иванка и съпругът й Джаред Къшнър.  

Изглежда дипломатичната принцеса от Белия дом се е харесала на Хари и не само на него.

Меган също ще се срещне с нея на сватбата на Миша Нун. Дизайнерката помогна на актрисата в благотворителния й проект да облече жени, които си търсят работа и имат нужда от представителна визия, за да успеят. Меган пък не можа да й откаже и да не отиде на сватбата й. [caption id="attachment_604291" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл и Иванка Тръмп заедно на сватба в Рим сн. Инстаграм Меган Маркъл и Иванка Тръмп заедно на сватба в Рим сн. Инстаграм[/caption] Освен херцогинята на Съсекс, на събитието ще присъстват още принцесите Беатрис и Йожени, принц Хари, Орландо Блум, Карли Клос, Кейти Пери и семейство Тръмп. Твърди се, че на сватбата са поканени още куп знаменитости, но повечето от тях засега остават анонимни. А дали Иванка и Меган ще си направят общо селфи, предстои да видим.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Meghan Markle'ın Royal olmadan öncesinden yakın arkadaşı gectiğimiz günlerde @smartworkscharity icin tasarladığı koleksiyonda da beraber çalıştığı veee Londra'daki Meghan ve Harry aşkının ilk buluşmasını ayarlayan kişi ünvanını almaya hak kazanmış modacı Misha Nonoo dün gece İtalya'da evlendi... Eh bu kadar titrinden sonra tabii ki Meghan ve Harry de oradaydı... Bi çok ünlü ismin katıldığı tvden canlı yayın bile yapılan düğünden ilk kareler... #mishanonoo #wedding #meghanmarkle #princeharry #meghanharry #ivankatrump #katyperry #orlandobloom #düğün #italya #modacı #çöpçatan

Публикация, споделена от Off The Record Mag ✨ (@offtherecord.mag) на