„Маскираният певец“ лидер за вниманието на зрителите (Маги Халваджиян разкри мистерията със снимките, излизащи на екрана)

„Маскираният певец“ лидер за вниманието на зрителите (Маги Халваджиян разкри мистерията със снимките, излизащи на екрана)
5 (100%) 1 vote

„Маскираният певец“ се радва на голям успех сред аудиторията

Новото шоу на Маги Халваджиян „Маскираният певец“ пожъна истински успех с първия си епизод, който беше излъчен миналата седмица. Вълнуващото начало на предаването бе изборът на зрителите в активна възраст (18-49г.) в съботната вечер.

Първото шоу напусна Иван Звездев, който бе скрит под маската на Пауна. Остават още 15 невероятни персонажи, за които да продължаваме да гадаем кой се крие зад маската. Шапката, Пчелата, Коконата, Бухалът, Шотландецът, Гарванът, Пеперудата и Звездата са осемте нови персонажа, които ще излязат за първи път на сцената на „Маскираният певец“. Дизайнерът на маските Кремена Халваджиян и нейният екип отново са надминали себе си при създаването на образите. Очакват ни куп изненади и мистериозни моменти в шоуто.

А днес неговият продуцент Маги Халваджиян гостува в „На кафе“ при Гала, където разкри тайни от кухнята на предаването, пише nova.bg. „В някои маски има поставени по три микрофона. В американската версия на шоуто, всичко се случва на запис и се монтира. Когато панелът даде някакво предположение кой е зад маската – се показват съответните снимки. Ние обаче измислихме технология, която буквално взриви мрежата.

Предоставихме на панела таблети и в момента, в който на някой детектив му хрумне предположение за това кой се крие зад маската, той пише името му на таблета. По този начин се осъществява и връзката с апаратната, в която има база данни на хиляди лица.

След първото предаване хората се усъмниха, че има нещо нагласено в шоуто заради светкавичната поява на екрана на кадър с предполагаемата звезда, скрита зад маската. Затова ми се искаше да обясня механизма на работа в шоуто“, сподели Маги Халваджиян в „На кафе“.

"Маскираният певец" се радва на невиждан успех сн. Фейсбук

„Маскираният певец“ се радва на невиждан успех сн. Фейсбук

Той разкри, че екипът е получил похвала и за нивото на сигурност, което наистина е на много високо ниво. Халваджиян сподели, че всички отпаднали маски имат специално място в бекстейджа и се излагат в почетна зала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар