Няма да повярвате как Румен Радев ходи на работа (Ексклузивни снимки)

Гласувайте за статията

Президентът яхна колело,  държавният глава ходи с него на работа

Румен Радев избра екологичен и полезен начин да ходи на работа. Държавният глава тръгна с велосипед. Това се вижда от публикувани в социалната мрежа снимки.

На кадрите, които се разпространяват президентът е щракнат как е яхнал колелото си и го кара в района около Двореца на културата в София.

Снимка: Фейсбук

Първият фоптос се появи в групата във Фейсбук „Национална мрежа за хора с увреждания” публикувана от неин член. Втората пък бе споделена от първата дама Десислава Радева. А тя е направена от Bobby Angeloff.

Снимка: Фейсбук

От президентството разкриват, че от една седмица стопанинът на „Дондуков” 2 така се появява на работа, карайки си колелото. На всички е известно, че бившият летец обича спорта. Заради безбройните му ангажименти за спортуване обаче не му оставало свободно време, предават от 24chasa.bg. Та измислил този начин хем да се раздвижи, хем да не ползва автомобил, който замърсява околната среда.

Потребителите, които видяха снимката са на разнопосочни мнения. Едни казват „браво” и го подкрепят. А други виждат поза: „Нарушение на всички правила по отношение на сигурност и етикет за мъж на подобна позиция! Поредният евтин PR „, пише в коментарите Желязко Атанасов.

Марин Маринов казва: ” Не е сложил каска да не би някой случайно да не го разпознае.” А друг добавя: Аман от пози…. Едни в инвалидни колички седяха, тоя пък на колело се качи…. Ще повярвам, ако всеки ден е така….

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Няма да повярвате как Румен Радев ходи на работа (Ексклузивни снимки)”

  1. старшината Тъпанчев - катаджия

    сеп. 20. 2019

    Абе, колегите от София!!!! Къде спите, бе???? Този на колелото защо кара без светлоотразителна жилетка и без каска, бе???

Добавете коментар