Няма да повярвате как си изкарва хляба Миролюба Бенатова към днешна дата (ФОТО)

Гласувайте за статията

За момента тя категорично отказва коментар по случая

Едва ли Миролюба Бенатова е предполагала, че някога ще й се наложи да си изкарва хляба по този начин.

Устатата журналистка, която вечно си завираше носа в горещи теми към днешна дата се прехранва като… таксиджийка.

Колкото и невероятно да ви звучи, това е факт. За момента тя категорично отказва да направи коментар за новото й поприще, тъй като не намира за нужно да разяснява случая.

Миролюба Бенатова

За момента тя категорично отказва коментар по случая

Журналистката Миролюба Бенатова кара такси, съобщава „Труд“, като се позовава на снимки от читатели. Не е ясно откога точно работи в една от големите столични фирми. Вероятно е започнала да “върти геврека” малко след като напусна тв екрана през юни т. г.

Таксиметровата фирма има мобилно приложение. Чрез него се подават заявки и се получава информация за номера на таксито, кой е шофьорът и какъв е моделът на колата. Изписва се и след колко време колата ще е на адрес и каква ще бъде цената на услугата.

Миролюба Бенатова категорично отказа коментар на новото й поприще. Не е ясно дали журналистката не е влязла в роля, за да натрупа впечатления за нова поредица. В началото на 80-те години известният с екстравагантните си номера шеф на вътрешна информация във в. “Земеделско знаме” Петър Станчев измисли рубриката “Журналисти сменят професията си”.

Самият той поработи като катаджия и разказа на страниците на вестника любопитни подробности “отвътре”. Малко след него тогава стажантът Първан Стоянов се превъплъти в ролята на таксиметров шофьор. За това знаеше единствено шефът на тогавашната държавна фирма “Таксиметрови превози”. Последваха и други превъплъщения, които читателите посрещаха с огромен интерес, пише blitz.bg.

Миролюба Бенатова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар