Катето Евро точи лиги по… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Дори синът й усети накъде вървят нещата

Към днешна дата актрисата Катето Евро се изявява като част от журито на „България търси талант“. Тя безспорно се оказа и най-забавната от целия екип.

Тя не спира да ръси смешки и да кара хората в залата и пред малкия екран да се заливат от смях.
Актрисата е вряла и кипяла в шоубизнеса и много добре знае какво да каже и да обърне прожекторите към себе си. Прави впечатление обаче, че е много импулсивна и понякога действията и думите й изпреварват мисълта.

Катето Евро

Това е фитнес инструкторът, заради когото Катето Евро загуби ума и дума

На сцената на риалити формата се появи мускулест фитнес инструктор. Мачото заяви, че се казва Георги Няголов, но плочките на корема му попречиха на актрисата да чуе каквото и да било.
Той се опита да представи поезия, танци, музика…, но членовете на журито бързо му биха червения „Х“. Единствено Катето Евро искаше да се наслади още малко на неговото изпълнение, още повече като започна да къса дрехите си и остана само по боксерки.

Това веднага направи впечатление на останалите членове от журито. Катето Евро обаче се оправда, че мъжете отдавна не я вълнуват. Най-шокиран бе нейният син Сашо Кадиев, който е водещ на същия формат. Той нахлу на сцената и в прав текст попита майка си: „Не те е ли е срам да правиш това пред сина си?“, а с мачото говореше на въпреки.

Друг участник пък без малко да докара инсулт на актрисата. Фалшиво пеене я накара да си помисли, че проблемът е в нея и че нещо й се е случило, че да чува това ужасно провлачено пеене. За щастие, актрисата е в добро здравословно състояние. Така или иначе обаче й се наложи да изслуша потресаващото изпълнение на едно момиче, което се мисли за певица, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар