Истината за Мариана Векилска ще ви шашне

Истината за Мариана Векилска ще ви шашне
3.5 (70%) 2 votes

Бившата журналистка се е уредила с много сладък пост в Белгия

При все, че бившата тв водеща Мариана Векилска полага неимоверни усилия да прикрие от широката общественост поста, който заема в Брюксел и тлъстата заплата, която прибира, информацията все пак излезе наяве.

Вероятно се броят на пръсти хората, които са наясно с какво се занимава Мариана Векилска, откакто замина за белгийската столица.

Мариана Векилска

Бившата журналистка се е уредила с много сладък пост в Белгия

Тя е там от девет месеца, но до този момент категорично отказва да разкрие с какво е заменила журналистиката.
Данни от професионалната й визитка сочат, че тя е част от „Евроконтрол“ – европейска организация, която се занимава с безопасността на въздухоплаването.

Как Мариана Векилска е попаднала в структурата и дали притежава нужните квалификации да се грижи за стратегиите за планирането на управлението на европейското въздушно движение, не е ясно. Факт е обаче, че постът й е сред най-апетитните.

Тя е нещо като мениджър на отдела за работа с клиентите. Бърза справка сочи, че заплатата за позицията й е от порядъка на 3 до 6 хиляди евро. Това означава, че само за месец тя може да прибира 12 хиляди лева.

Със сигурност това е повече от заплатата й в БТВ, където тя изкара 18 години. В Белгия звездата си е наела цяла луксозна къща, тъй като не си представяла да живее в апартамент.

Отделно от това тя праща издръжка и за сина си Момчил, който след развода й с радиоводещия Симо Колев, остана да живее с баща си в София.
Към момента Векилска няма никакви намерения да се връща у нас. Нещо повече – тя дори се надява един ден да успее да се влее в политиката, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар