Мениджърка от Би Ти Ви е напът да разведе Ицо Хазарта

Гласувайте за статията

Тя му се хвърля на врата без никакви задръжки

Русокоса изкусителка, която се изявява като мениджърка в Би Ти Ви, е напът да разведе Ицо Хазарта.

По всичко личи, че дамата, която заема висока длъжност в националната медия, е хвърлила око на рапъра. Запознати издават, че тя не дава на Ицо Хазарта и миг спокойствие. Вече се шушука, че не е изключено да го раздели с половинката му Женя.

Ицо Хазарта

Тя му се хвърля на врата без никакви задръжки

Хазарта и телевизионерката се познавали отдавна, но станали особено близки в последните няколко месеца покрай шоуто „България търси талант“.

Мениджърката търсела всякакви поводи да се върти край екипа, особено по време на снимки, когато и Ицо е там. Така разстоянието между двамата постепенно се стопило. Хората от Би Ти Ви, например, ги виждали да си тръгват заедно след снимки. За тях това е сигурен знак, че или са много близки приятели, или вече са минали на по-високо ниво в отношенията си, пише седмичник.

Според слуховете, дамата била по-активната в очевидната свалка, която се разигравала пред очите на екипа на шоуто. Виждали са я да се мята на врата на Хазарта без никакви задръжки. Очевидно не се притеснява от факта, че подобна близост не съответства на високата позиция, която тя заема.

Фронтменът на „Ъпсурт“ е сред малкото родни звезди, които се славят със стабилни връзки. За първи път се жени още когато е 25-годишен и веднага се решава да стане баща. За съжаление, бракът му не издържа дълго и е последван от развод. После Хазарта започва връзка с балерината Женя, с която е вече 11 години. От двете си жени Ицо Хазарта има по една дъщеря, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар