Папи Ханс направи нещо изненадващо в новия си клип (ФОТО)

Гласувайте за статията

Той качи новото си видео в „YouTube“

Писателят и певец Константин Трендафилов, по-известен с псевдонима си Папи Ханс, направи нещо изненадващо в новия си клип.

Запознати издават, че Папи Ханс е заснел майка си във видеото към новото му парче „Мама каза“.

Писателката и поетеса Кристин Димитрова се появява в края на клипа, за да издърпа ушите на сина си.

Папи Ханс

Той качи новото си видео в YouTube

„Хора, първото ми участие в клип! Е, докато другите се веселят, аз с педагогическа цел, ама какво да правя?“, коментира родителката.

Папи Ханс качи новото си видео в „YouTube“ миналия ден. Музиката и текстът са негови, а за аранжимента му помагал Искрен Тончев-Искрата. Видеото е снимано в студио със статисти, за които е бил обявен кастинг. В крайна сметка Папи Ханс ги е наел всичките.

„Този проект е изключително важен за мен. Защото смятам, че е важен за всички. Отново през усмивка, отново през намигане, но с едно послание, което е сериозно като инфаркт – всеки човек заслужава своето самочувствие.

Всеки човек, независимо как изглежда, къде е отрасъл, колко пари има и колко големи са мечтите му, има своето право да се обича. И трябва да изповядва това право.

Живял съм голяма част от живота си, мислейки, че изглеждам като г*з. После смених гледната точка, а хората взеха, че ми повярваха, че съм готин. Единственото, което се е променило, е че сам се заобичах. Или иначе казано – повярвах на мама, че съм най-хубавото гардже“, заяви самият Папи Ханс, пише pik.bg.

Папи Ханс

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар