Задава се истински апокалипсис за родния шоубизнес

Гласувайте за статията

В основата на този апокалипсис ще е Устата

По всичко личи, че в съвсем скоро време родният шоубизнес ще бъде застигнат от истински апокалипсис.

Предстоящият 5 октомври, се очертава доста натоварен за Иван Динев, познат на широката публика с артистичния си псевдоним Устата.

На тази дата той ще презентира комедийното си шоу „Звездите отзад“. Паралелно с това ще отпразнува и рождения си ден, който е само пет дни по-късно.

апокалипсис

В основата на този апокалипсис ще е Устата

„Това е първото ми шоу и официалната ми заявка за стендъп комик. Заповядайте да се посмеете на чужд гръб и да пиете на своя сметка!“, смее се Устата.

Рапърът се закани да свали „българските звезди“ от небосклона и да ги приземи с трясък на сцената на „Студио 5″. По всичко личи, че предаването му ще е истински апокалипсис за родния шоубизнес.

Не пропускайте екзорсизма на българския шоубизнес. Предстои вечер с пряка видимост към най-пикантните тайни на звездите – зад завесата, под завивките и надяваме се… над нещата. Входът е забранен за Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 cent и други провинени“, добави Устата.

„Stand up Comedy“-жанрът води началото си от разказите на Марк Твен в голф клубовете в САЩ. Там той разсмива членовете със своите реални и измислени истории. Това е представление най-често от един единствен комедиант, който не играе роля, а говори за неща от живота.

Името на жанра произлиза от това, че комикът представя шоуто си прав (Stand up) пред публиката, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар