Не е за вярване какво признание направи дъщерята на Анелия и Коко Динев

Не е за вярване какво признание направи дъщерята на Анелия и Коко Динев
3 (60%) 1 vote

По всичко личи, че решението е взето под натиска на родителското тяло

Наследницата на фолк певицата Анелия и Коко Динев – Ивон, направи признание, с което изненада всички.

Щерката на Анелия обяви, че вече е решила по какъв път да поеме след завършването на гимназия.
16-годишната Ивон, която влезе във всички медии със скандалното си поведение, ще продължи обучението си. Натискана от майка си, тя ще учи висше.

Анелия

По всичко личи, че решението е взето под натиска на родителското тяло

Макар външният й вид да пасва идеално за професията на нейната Анелия, Ивон се е спряла на професия, която е много далеч от тази на майка си.
Малката Ивон се е насочила в сферата на медицината.

Не издава или по-скоро не е решила в коя област на медицината иска да се развие, но със сигурност иска да работи в този сектор. Още повече, че е слушала лекциите на майка си относно бъдещето й и кои са доходоносните професии.

Ивон има доста силен старт – Анелия наскоро се похвали какъв палат е успяла да си построи в елитен столичен квартал. Тя е и известна със своята пестеливост и кътане на пари.
Финансовото състояние на Коко Динев също не е за подценяване, макар да има още три деца (засега). Ивон ще трябва да дели наследството си от страна на баща й с всички тях.

От нея на този етап се иска само да учи и да се реализира в сферата, която е избрала. Ако успее, ще може да печели достатъчно добре, че да се издържа сама, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар