Васил Найденов потъна в скръб

Манолов никога не е крил, че обича повече майка си
0

Манолов никога не е крил, че обича повече майка си

Известният български естраден изпълнител Васил Найденов, потъна в скръб.

Причина за голямата мъка, която почерни живота на Васил Найденов, е драматичния развой на събитията в живота на импресариото му Ивайло Манолов.

Именно той е човекът, който се грижи за участията на Васил Найденов. Той дирижира целият му график. След тази случка обаче, Ивайло Манолов вероятно ще се отдръпне за известно време от служебните си ангажименти.

Васил Найденов
Манолов никога не е крил, че обича повече майка си

Запознати издават, че Манолов е изгубил баща си тези дни. Погребението било на 5 септември. Последните две седмици от живота си, родителят на Манолов прекарал в болница, след като се почувствал зле.

Докторите направили всичко по силите си, но, уви, не успели да спасят живота му, пише седмичник.
„Както всяка година и това лято заведох мама в любимата ни Гърция за рождения й ден. Докато бях в южната ни съседка, разбрах, че брат ми е закарал татко по спешност в клиника“, обясни опечаленият импресарио на Васил Найденов.

Ивайло винаги е признавал, че обича повече майка си, отколкото баща си. Татко му бил по-близък с другия си син. Въпреки това обаче тъгата му по покойния родственик е огромна. В дните на траур, Манолов разчита на приятелската подкрепа на Васил и двамата са нонстоп заедно, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.