Невероятно! Вижте какво се случва с бившата съпруга на Румен Радев

Гласувайте за статията

Гинка Кесякова направо сияе

Мнозина не могат да повярват на това, което се случва с бившата съпруга на президента на Република България Румен Радев – Гинка Кесякова.

От близкото обкръжение на бившата съпруга на Румен Радев издават, че красивата банкерка е изваяла страхотна фигура и прилича досущ като манекенка. Разбира се тя винаги е изглеждала перфектно, но сега е още по-вталена и се е подмладила.

Румен Радев

Гинка Кесякова направо сияе

Известно е, че Гинка поддържа форма с редовен спорт и природосъобразно хранене. Тя е почитателка на сутрешния джогинг, походите в планината и екстремното колоездене. Заради хобито си дори се е обзавела с велосипед за професионалисти и специализирана екипировка.

През зимата пък бившата съпруга на Румен Радев не пропуска ски сезона, за да се спуска по пистите. В любов към спорта Кесякова възпитава и децата си от Румен Радев. Синът им Георги е футболен талант с амбиции за професионална кариера, а дъщерята Дарина практикувала гмуркане, което обаче вече отстъпило пред голямата и страст – театъра.

Припомняме, че неотдавна Гинка се е подложи на козметични интервенции, за да сияе лицето й. Тя е успяла да изглади до съвършенство бръчките по челото си. Покрай новата си тръпка с неизвестен господин, с когото Кесякова бе засичана преди време, тя прибягнала до изключително популярните филъри, с които освежила кожата си.

Резултатът е налице – сега изглежда поне с 10 години по-млада. “Напоследък Гинка буквално е разцъфнала. Очевидно е превъзмогнала раздялата с бившия си мъж. Не спира да се забавлява и личният й живот й носи удовлетворение”, коментират хора от обкръжението и.

Банкерката очевидно е много добре организирана, тъй като успешно съчетава и служебните ангажименти с грижите за дома и децата. Преди дни тя била забелязана да пазарува след работа за семейната вечеря. Кесякова отново заложила на здравословните храни и сложила в количката си предимно плодове и зеленчуци, риба и качествени млечни продукти, пише retro.bg.

Румен Радев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар