Мъжът на Славена Вътова търкал наровете в затвора (Вижте защо Юлиян Цолов лежал 4 години)

Мъжът на Славена Вътова търкал наровете в затвора (Вижте защо Юлиян Цолов лежал 4 години)
2 (40%) 1 vote

Юлиян Цолов с тлъсто криминално досие, Вълкът от Уолстрйит лежал 4 години в затвор

Мъжът на Славена Вътова не иска да си спомня какво преживял преди години. Юлиян Цолов, който бе наречен Вълкът от Уолстрйст бил четири години зад решетките и търкал наровете на затвора, научи ХотАрена.

След като успял за кратко време да направи шеметна кариера на фондовата борса в Ню Йорк съдбата му изиграла лоша шега и той се оказал на дъното.

Снимка: ХотАрена

Цолов се сдобил с главозамайваща оферта от известна компания за работа с тях през далечната 2003 г. Предложили му сума от половин милион долара. Но това не е върхът на удивителната му кариера. В последствие бил нает от американската банка „Морган Стенли” където му предложили колосалните 4, 5 милиона на година.

През 2008 обаче израстването му като високо платен финансист се срива и то по най-ужасния начин. Бъдещият мъж на Мис България е арестуван след като щателно са го проучвали за финансови далавери. Следват 24 часа разпити, но е освободен от властите.

Юлиян Цолов е толкова паникьосан, че сваля проследяващата си гривна и бяга в Испания. Сега признава, че бягството му е било най-голямата грешка защото се доверил на инстинкта си за самосъхранение. Цолов казва, че тогава по време на кризата се търсели изкупителни жертви и го заплашвал затвор от 40 години.

Бягството му от закона обаче приключва безславно. В Марабея българинът е задържан и го осъждат. Наема си адвокатът на Майкъл Джордън, но не отървава затвора, а лежи четири години.

Юлиян Цолов се връща в родината през 2013 година. Тогава за първи път щастието му се усмихва и той се влюбва в миската Славена. С която стават семейство през 2015 г и са щастливи родители на две деца, пише „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар