Мариана Векилска с 12 бона заплата в Брюксел (Вижте на какъв сладък пост се уреди)

Гласувайте за статията

Журналистката стана експерт по въздухоплаване в Брюксел

Мариана Векилска от девет месеца е в Брюксел, но до сега не е говорила с какво е заменила журналистическата си професия.

Информация от професионалната й визитка издава, че Векилска се е уредила с пост в Евроконтрол – организацията се занимава с въздухоплаването и базопасността му, предават от ХотАрена.

Снимка; ХотАрена

Как бившата водеща е попаднала в тази европейска структура и дали има необходимата квалификация не става ясно. Но е безспорен факт, че постът й е един от най-апетитните.

Тя се води като мениджър на отдел, който отговаря за работата с клиентите. Според една справка се вижда, че за такава позиция бившият кадър на бТВ ще получава заплата между три и шест хиляди евро на месец. Което значи, че в сметката и може да постъпват дванадесет хиляди български лева.

Няма съмнение, че новата й заплата е в пъти по-голяма от тази в телевизията, където Мариана се подвизава цели 18 години. Говори се, че в белгийската столица тя си е наела луксозен дом. Но не апартамент, а къща. Освен наема Векилска плаща и издръжка на сина си. Който след развода й с радиоводещия журналист Симеон Колев остана да живее с татко си в столицата.

Според запознати бившата тв звезда нямала никакви намерения да се върне в България като се целела още по на високо. Надявала се да успее да се намърда в голямата политика, пише Ретро.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар