Побойникът от „Фермата“ – Иван Милин се изфука с…

Гласувайте за статията

Криминалните хроники сочат, че се е забърквал в съмнителни схеми

Вероятно все още в главата ви се въртят мисли за побойника от „Фермата“ – Иван Милин.

Той възмути мнозина, но пък същевременно може би много мъже и жени са се разпознали в ситуацията, която възникна в риалитито.

Изгоненият побойник от „Фермата“ Иван Милин притежава завидна колекция от лъскави автомобили. Разложкият мачо не пести никакви средства, когато става дума за баровски играчки на четири колела.

В парка му влизат джипове и коли от различни модели на Мерцедес, Порше, БМВ, Ауди. За да демонстрира стандарта си на живот, той често се снима в или до скъпарските си возила. „Животът е твърде кратък, за да караме скучни коли“ – това все едно за мен е писано, споделя самият Милин в социалната мрежа, пише „Галерия“.

Иван Милин

Криминалните хроники сочат, че се е забърквал в съмнителни схеми

Той успя да предизвика бурен интерес още с влизането си в тв формата по Би Ти Ви. Основната причина е изказването му, че в България се забогатява по престъпен начин и никой не е успял да го направи с работа. При представянето във визитката си Иван Милин, известен още с прякора Милиното, твърди, че е почнал не от нулата, а от минуса. Той е натрупал състоянието си сам, разчитайки на собствените си усилия, без помощта на мама и тате.

Той е категоричен, че човек не може да забогатее с работа

В момента той развива бизнес с три заведения на морето, продава автомобили, които внася от Италия. Криминалните хроники обаче сочат, че Иван Милин се е забърквал и в съмнителни схеми.
Преди около година мускулестият и татуиран мъж стресна туристите в Приморско, където гърмя с пистолет. Това се случи докато шофираше „Кайен“-а си насред курорта. Заедно с него по време на патакламата се возели и две девойки на 18 и 19 години.

През април 2016-а пък престоява в ареста след акция на ченгетата срещу разпространение на дрога в Пиринско. До конкретно обвинение не се стига. Според разследващите обаче имало десетки сигнали за групата, от която е бил част, че се е занимавала с пласиране на наркотици.

В биографията му има записани и кражба. Той е едва 22-годишен, когато го закопчават за изчезнал двигател на трактор. На фона на престъпните си изцепки, сред своите авери Милиното се слави с добро сърце, твърдят негови авери. Точно обратното обаче показа самият той във „Фермата“, където удари шамар на Елизабет и бе отстранен от формата, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар