Тризначката Любов събра всички погледи на Канарските острови (ФОТО)

0

Благоевградчанката не показва и капка свян на кадрите

Тризначката Любов (една от трите сестри Вяра, Надежда и Любов, които станаха известни покрай участието си в Биг Брадър преди години), събра погледите на всички на Канарските острови.

По всичко личи, че тризначката Любов полага неимоверни усилия да напомня редовно за себе си. Това става особено силно в случаите, в които става въпрос за сваляне на дрехи.

Навръх именния си ден тризначката Любов реши да съблазнява от плажа, показвайки бюста си. Блондинката публикува снимки в социалните мрежи, на които е в супер предизвикателни пози от плаж на Канарските острови. Благоевградчанката не показва и капка свян на кадрите. На някои от тях, тя дори е с бебето си Виктория.

тризначката
Благоевградчанката не показва и капка свян на кадрите

Припомняме, че Любов стана майка в началото на ноември миналата година. Тя, заедно със сестрите си Вяра и Надежда живеят в Лондон от години. Любопитна подробност е, че откакто стъпиха на Острова, тризначките вече се подвизават като Фейт, Хоуп и Лав, както се превеждат имената им на английски език. Освен това видимо са повишили стандарта си на живот, пише show.blitz.bg.

Очевидно обаче това, до което така и не успяха да се докопат, е да станат звезди. Те всячески се пънат да напомнят за себе си, за да не потънат в забвение, но сякаш не им се получава кой знае колко.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.