Репортерка на Нова тв направи нещо скандално Преглеждания: 4074

0
Оценете този post

Изглежда върви по стъпките на Никол Станкулова

Една от репортерките на Нова тв направи нещо, което скандализира обществото.

Става въпрос за Зейнеб Маджурова, за която мълвата носи, че е в очакване на първородната си рожба.

Репортерката на Нова тв успя да хвърли в смут всичките си последователи в социалните мрежи с постъпката си. Бременната репортерка от „На Кафе“ забрави за състоянието си и прекали с виното.

Нова тв
Изглежда върви по стъпките на Никол Станкулова

Една от близките приятелки на тв водещата Гала надигна чашата с вино в столичен ресторант. Тази постъпка моментално предизвика шушукания в околните маси.
От кадрите, които Маджурова е публикувала във Фейсбук обаче не става ясно дали туркинята е изпила количеството алкохол в чашата си или само се е щракнала с него.

Най-верните фенове на репортерката на Нова тв заподозряха, че тя от суеверие прави точно обратното на това, което се очаква от една бременна жена, пише „Уикенд“.
„Сигурно от суеверие иска хората да мислят, че не е бременна, затова се прави, че пие“,, пишат те във виртуалното пространство.

Зейнеб все още не е потвърдила официално, че е очаква дете, въпреки че според изчисленията би трябвало да е вече в около шестия месец от бременността. Може би блондинката копира поведението на синоптичката Никол Станкулова. По време на цялата си бременност, тя пускаше стари снимки, на които коремчето й не личи.

А когато роди, телевизията пусна официално съобщение за радостното събитие, без да се правят никакви коментари по темата.
Припомняме, че Зейнеб е годеница на милионерския син Стоян Балевски и отдавна напираше за сватба с него. Сега, когато го дари и с наследник, мечтата й вероятно ще се сбъдне, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.