Светльо Витков написа кърваво писмо до Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Той е категоричен, че омразата накрая ще ги погуби

Светльо Витков изригна с кърваво писмо, адресирано до шоумена с политически амбиции Слави Трифонов.

Лидерът на “Глас народен“ – Светльо Витков бе провокиран да изригне срещу провъзгласилия се за народен трибун чалгаджия № 1 на републиката Слави Трифонов от публикация в социалната мрежа.
Става въпрос за публикация на шоумена от Учиндол във връзка с невърнатите надвзети субсидии от партиите.

Ето какво написа Светльо Витков в писмото си до Слави Трифонов (без редакторска намеса):

Светльо Витков

Той е категоричен, че омразата накрая ще ги погуби

Драги Слави,

Ще си карам на „ти“, защото се познаваме отдавна. Прочетох поста ти и оставих първичните емоции да отминат. Сега и отговора:

Срокът за връщането на надчислените от Министерството на финансите субсидии бе ясно дефиниран и гласуван от депутатите в парламента по твоя воля, които ти и екип тъй страстно нападате: Връщат се до края на 2020 година!

Оттук насетне кога и как ще ги върнем в законния срок до края на 2020 година ще го решим ние, а не някой друг. Не вземаме субсидия от повече от 2 години, както ти правилно отбелязваш. И тези надплатени 15 000 лв. са поради грешка на Министерството на финансите, както ти отново отбелязваш правилно. Тогава те питам – наша ли е вината или на Министерството на финансите?

Но друго е важно, Станиславе!

Жалкото е, че нападаш „Глас народен“ и мен. Дори ни наричаш “убити“. Ако смяташ, че сме такива и скачаш срещу нас, това показва само срещу кого смееш да скочиш. Нищо повече.

Ако „Глас народен“ и моята персона са виновните за състоянието, в което е днес суверенът, както твоите сценаристи наричат народа си, с радост ще се оттегля.
Странното е, че не нападаш тези, които носят истинската вина. Защо? Нима те е страх? Ако не те е… защо не поканиш отново премиера Борисов на интервю?

Колкото до това, че премахването на субсидиите на партиите унищожавало малките партии… не бях прав. Извинявай! Това ще унищожи всички партии, за които държавата не е работила или не работи, за да останат само 3-те – ГЕРБ, БСП и ДПС. Или не?! Останалите ще отидат при спонсори. Знаеш как е.

Лидерът на „Глас народен“ го съветва да покани отново премиера Борисов на интервю, ако не го е страх

Ще ти кажа и къде отиват субсидиите на партиите. Голяма част от тях отиват в две телевизии, защото медийните им пакети за участие при избори започват от над половин милион лева. Няма ли те там, как 1,3 милиона пенсионери да те видят, че да гласуват за теб?

Ти хубаво изкара колко вземат партиите, но защо не изкара колко им искат телевизиите за медийни пакети по избори?
И част от тези пари не отиваха ли и за бюджетирането и на твоето предаване? Не ги връщай! Никой не ти ги търси! В шоуто си ти представяше партиите за нещо лошо. Тогава защо ще правиш партия?

Та, Слави, накратко… не позволявай на хора, на които им плащаш, да пишат от твое име, да те излагат и да ти създават излишни врагове. Най-страшни са тези врагове, които нямат какво да губят. Аз нямам какво да губя, Слави. Не съм злопаметен, че ме оклевети по телевизиите и след това се извини, че съм си купил мерцедес със субсидия.

Нямам злоба към теб и екипа ти. По-скоро се замисли ти какво имаш да губиш, АКО влезеш в политиката. Тръгваш по моя път в нея, не аз по твоя. И макар да получиш на първите избори голям процент гласове, какво ще се случи година след това…? Само премахване на субсидиите и намаляване на броя на депутатите ли е това, което ще промени страната ни към добро? Каква е политическата и т.н.? Това е важно, както и платформа в образование, култура, спорт, икономика, социална политика, както и механизмите, чрез които ще се случи. Ако се случи.

И накрая един безплатен съвет от „убит“ общински съветник, ако позволиш, защото виждам, че много омраза са събрали, надявам се, само хората около теб, а тя не е добър политически съветник: Омразата накрая погубва всички. Затова се пази от хора, които са изпълнени с нея!“, пише retro.bg.

Оставам с уважение
Светльо

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар