Меган Маркъл се учи как да борави с вилица (Топ експерт по етикет с нови разкрития за херцогинята)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се учи как се пие чай преди срещата си с кралица Елизабет Втора

Меган Маркъл се учи как се борави с вилица. Преди да стане част от кралското семейство тя също като един средностатистически чужденец не е била запозната отблизо с кралския етикет. А освен дрехите, стойката и поклонът, това включва и пиенето на чай с кралицата.

Очевидно обаче Меган се е постарала да проучи маниерите от двореца. Тя дори се е е записала на уроци при Едмънд Фрай – експерт по етикет от Лондон. Той е и управител на магазина за сувенири „Rose Tree Cottage“ в Калифорния и разполага със стая за чай.

Според споделеното от него за „Дейли Мейл“ уроците с бъдещата херцогиня продължили два пълни часа. Те покривали всичко – от как „да боравиш“ с вилица до как правилно да пиеш чай. За прекараното време с Меган Маркъл Едмънд Фрай казва: „На нея й хареса толкова много, че искаше да се върне“. „По-младото поколение не знае какво е сервиз от слонова кост и определено не знае нищо за това как се използва чаша и чинийка за чай или как да боравиш с нож и вилица“, допълва той.

Фрай споделя още, че при него идват хора, които най-вече искат да се подготвят преди събитие. „Случаят беше същият и при Меган. Тя знаеше, че ще пие чай с кралицата. Ето тук хората не знаят какво да правят. Това, което правим, е да им дадем малко информация, ако се интересуват, и да наблюдаваме какво се случва“, казва експертът, пише cosmopolitan.com.

Меган Маркъл се учи как се пие чай преди срещата с Елизабет Втора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Меган Маркъл се учи как се пие правилно чай преди срещата с Елизабет Втора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Очевидно уроците при Меган Маркъл, които тя е резервирала под името на своя приятелка, са дали резултат. Все пак никой още не е обвинил херцогинята на Съсекс, че не държи правилно вилица, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар