Какво се случва със Стефан Данаилов?

Гласувайте за статията

Очевидно следва дълъг рехабилитационен период

По всичко личи, че положението на Стефан Данаилов не е никак леко.

Запознати издават, че възстановяването на големия български актьор Стефан Данаилов ще продължи в Болницата за продължително лечение и рехабилитация – Хисаря към Военномедицинска академия (ВМА).

Стефан Данаилов

Очевидно следва дълъг рехабилитационен период

Припомняме, че след като претърпя инцидент през месец август 2019 г., той бе приет по спешност в болница „Бургасмед”. Там му бе извършена операция на тазобедрената става от екипа на един от водещите хирурзи в България – проф. Андрей Йотов. Той е началник на Клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Софиямед”.

През този месец в столична болница на Стефан Данаилов му бяха направени нови изследвания. На база на показаните резултати, му е била назначена рехабилитация. Тя ще бъде проведена във военния санаториум в Хисаря.

Екипите на ВМА, МБАЛ „Бургасмед” и УМБАЛ „Софиямед“ са в контакт още от първоначалната хоспитализация на пациента. Именно становищата на специалисти от трите болници мотивираха лечението му до момента и предстоящата рехабилитация в Хисаря.

Градът с над 2500-годишна история, носи отпечатъка на няколко древни култури. Военният санаториум „Калероя” е най-голямата болница за балнеология, рехабилитация и профилактика в страната. Разположен е в „сърцето” на просторен парк, а благоприятният климат.

В допълнение той е съчетал богатството на 22 минерални извора и съвременната апаратура за физиотерапия и рехабилитация. Специалистите са категорични, че всичко това създава перфектни условия за пълноценно лечение, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар