Страшни разкрития за една от участничките в „Игри на волята”

0

С парите от наградата се надява да успее да върне детето при себе си

Страшни разкрития за една от участничките в „Игри на волята“ видяха бял свят.

Оказва се, че мнозина от участниците в премиерния сезон на риалитито „Игри на волята“ крият зловещи лични истории.

Някои от разделените на три отбора претенденти, които ще се борят за голямата награда от 200 хиляди лева, вече са познати лица от публичното пространство.
Красивата блондинка Марешка Глущук, която е отцепничката в племето на славяните, се прочу покрай участието си в конкурса „Плеймейт“ през 2017 година.

"Игри на волята"
С парите от наградата се надява да успее да върне детето при себе си

Зад изящните си моделски форми обаче се крие драматична съдба. Родителите на Марешка по произход са чеченци. Заради войната в Чечня решават да дойдат в България. Именно тук се ражда красивата им дъщеря. Когато е едва 16-годишна, майка й и баща й й уговарят брак с чеченец и я пращат обратно в тяхната родина. Там започва ужасът за Марешка.

Съпругът й, който тя никога не е виждала и не познава, я превърнал в бяла робиня. Изтезавал я физически и никога не бил доволен от домакинската работа, която вършала. Карал я да носи бурка, не й разрешавал да говори с други хора, пребивал я, ако си слагала парфюм.

Будел я по тъмни зори, за да му готви, а за капак я насилвал. По нежелание Глущук забременяла и на 18-годишна възраст родила сина си Амир. Детето дало нов смисъл на живота й и тя решила, че иска развод. Родителите й обаче я заклеймели и я заплашили, че ако се разведе, ще я върнат насила пак при съпруга й и ще изкара целия си живот под ключ.

Несломимата Марешка все пак намерила друг начин – избягала, открадвайки документите на мъжа си. За съжаление при бягството не успяла да вземе сина си и не го е виждала от 3 години. С парите от наградата се надява да си помогне и да успее да върне детето при себе си, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.