Ето коя е тайната жена на Ути Бъчваров (ФОТО)

Гласувайте за статията

Семейството било „уловено“ по време на разходка

Вече стана ясно коя е тайната жена, която кулинарят Ути Бъчваров крие години наред.

Именно тя го дари с две дъщери, които се появиха на бял свят през лятото на 2017 година.

Ути Бъчваров и семейството му били уловени по време на семейна разходка.
Преди броени дни топ готвачът, приятелката му и близначките им били излезли да се разтъпчат по столичния булевард „Витоша“ с конкретна цел. Докато жената на водещия на „Бързо, лесно, вкусно“ се опитвала да укроти двете настроени за игра момиченца, той със завидно спокойствие обходил щателно щандовете на Алея на книгата.

Ути Бъчваров

Семейството било „уловено“ по време на разходка

Въпреки че се бил издокарал с маскировъчен каскет, Ути Бъчваров не останал незабелязан. Търговците на книги веднага се струпали пред него да му предлагат промоционални оферти. Половинката на Бъчваров обаче бързо прекъснала раздумката им. Тя го помоли да хване за ръка едната от двете им дъщерички, защото крехката й физика не издържа на напъна на момиченцата да тичат по тротоара.

За любимата на готвача се знае само, че се казва Мария. Двамата живеят под един покрив от близо 12 години. До този момент все още не са минали под венчилото. „Колкото до брака, всеки трябва да прецени как му е приятно. Минаването под венчилото е детска мечта на някои мъже и жени, но аз съм човек от по-новото поколение“, изповяда се преди време 49-годишният тв водещ.

Приятелите му обаче обичали да се шегуват, че сега бил моментът да се види младоженец, защото вече с Мария имали две сигурни шаферки.
ути Бъчваров стана късен татко и се сдоби с наследници в навечерието на 47-ата си година. Двете му щерки носят цветните имена Ружа и Далия. Не били измислени заедно с приятелката му Мария едва, след като бебетата проплакали, пише retro.bg.

Ути Бъчваров

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар